Ervaringen

hoelahoeproosendaal

Mama van Raff

Sinds april 2018 zorgt Karin 3 dagen per week voor onze zoon Raff.
Raff is idolaat van Karin en in de weekenden en vakanties vraagt hij dagelijks wanneer hij weer naar Karin mag.

Karin is een hele lieve, rustige gastouder, die de kinderen veel liefde en aandacht geeft. Wanneer je wil dat je kind veel buiten is, is dit de plek! Als het weer het toelaat zijn de kinderen buiten te vinden en fietsen ze door de mooie grote tuin en op de oprit.

Karin heeft veel speelgoed, voor zowel binnen, als buiten.
Ze knutselen, kleuren, puzzelen, zingen, dansen en spelen lekker in de buitenlucht en kunnen daar heerlijk ravotten.

Spelenderwijs pakken ze veel op en leert Karin ze allerlei dingen.
Gedurende de dag stuurt Karin leuke foto’s en filmpjes, zodat je tijdens je werk een glimlach op je gezicht krijgt, omdat je kind het zo naar zijn zin heeft.

Het is een heel fijn gezin, niet alleen Karin is actief bezig met de kinderen, ook Raymond, Jorn en Femke zijn favoriet bij alle boefjes daar.
Wij hadden geen betere keuze kunnen maken en brengen onze Raff met een gerust gevoel naar Karin!

Mama van Lara, Jari en Amy

Karin is een hele fijne gastouder voor mijn kinderen. flexibel, creatief en is heel graag buiten met de kinderen. Ze heeft veel ruimte in en rond het huis. onze oudste dochter is aan het einde van de dag moeilijk mee naar huis te krijgen. ze maken heel veel plezier, maar is ook streng waar nodig. Ook met een tweeling ben je hier aan het juiste adres.
Kortom: zeer tevreden

Mama van Raff

Onze zoon Raff is bijna 3 jaar. Bij Karin noemen we hem grote Raff, omdat er al een kleine Raff is. Raff is sinds een half jaar bij Karin en ze had al snel ons vertrouwen gewonnen. Karin is een hele lieve gastouder. Ze doet veel leuke, leerzame en gezellige dingen met de kindjes. Zo kon Raff al snel zelf zijn jas aandoen en zijn schoenen uitdoen. Ze oefend veel met de kindjes om zelf dingen te doen! Ze heeft overal wel een trucje voor. 

Ook is Karin erg graag buiten. Dit is ideaal voor de kindjes om hun vitamientjes op te doen. Ze kunnen lekker buiten ravotten in de ruime tuin of in de loods. Raff wil vaak ‘s avonds niet mee naar huis, maar wilt dan nog spelen bij Karin.  

Raff gaat 2 dagen in de week naar Karin, maar als het aan Raff zou liggen zou hij elke dag gaan; vaak vraagt hij op een dag wanneer we thuis zijn: ”Mag ik Karin toe?”, ”Is vakantie weg?” of ”Kan wel even Karin toe toch?” Dat vinden wij alleen maar leuk!

Straks gaat onze tweede zoon ook naar Karin. Wij hebben alle vertrouwen in Karin, dat onze tweede zoon ook een fantastische tijd gaat hebben bij Karin. 

Karin je bent echt een topper.

Mama van Lieve

Onze dochter is 4 jaar bij Karin naar de opvang geweest. Wij wilden geen standaardopvang maar een thuissituatie wat wij prettiger vonden voor onze dochter. Karin heeft meer speelgoed dan een winkel en alles is mogelijk, niets is teveel. We kregen regelmatig foto’s doorgestuurd wat erg leuk is. Onze dochter heeft veel van Karin geleerd en een hechte band opgebouwd. Dat blijkt ook uit het feit dat ze het nog regelmatig over Karin heeft en dat er nog steeds een goed contact is.

Mama van Isa en Max

Onze kindjes gaan elke week met veel plezier naar Karin. Karin is een lieve, gezellige, flexibele en duidelijke gastouder. In een huiselijke, rustige sfeer vangt ze de kinderen op en onderneemt ze leuke dingen met de kinderen. Knutselen, buiten spelen, boekjes lezen, een boodschapje doen en even naar de Boerenbond. Een dag is zo voorbij. Wat erg prettig is, is dat je door de dag heen foto’s en berichtjes krijgt, waardoor je er voor je gevoel een beetje bij bent geweest! Wij laten de kids met een goed gevoel een dagje bij Karin. 

Mama van Vera

Karin is ontzettend aardig, open, meelevend en flexibel. Ze staat altijd voor de kinderen klaar. Karin heeft echte interesse in de kinderen en hun leefwereld. Ze heeft leuke, afwisselende activiteiten met de kinderen en geeft ze echt iets mee. Wij zijn ontzettend blij dat Karin deel uitmaakt van het leven van onze dochter.