Over mij

hoelahoeproosendaal

Even voorstellen

Mijn naam is Karin van Iersel en ik ben sinds 2011 gastouder van Kinderopvang Hoelahoep. Al heel mijn leven heb ik met kinderen gewerkt. Vanaf mijn puberteit was dat oppaswerk en daarom was voor mij de PABO een logische keuze. Na mijn opleiding heb ik op peuterspeelzalen en op de basisscholen gewerkt.

Nu ik wat ouder ben, vind ik het werk wat ik nu doe ideaal want mijn passie ligt toch wel bij de jongste kinderen van 0 tot 4 jaar. In deze eerste jaren wordt een kind gevormd en doet het zijn eerste ervaringen en indrukken op. 

Gedurende de dag vind ik het leuk om foto’s en filmpjes te delen van alles wat hier op opvang gebeurt. Zo blijf ik gedurende de dag goed in contact met de ouders. 

Ik probeer ervoor te zorgen dat iedere dag weer anders is. Iedere dag heeft een vast ritme wat voor de kinderen belangrijk is, maar qua activiteiten zorg ik altijd voor veel afwisseling. Buiten zijn is hierbij ook een belangrijk thema. In en rond het huis hebben de kinderen alle ruimte om zich vrij te bewegen en lekker te spelen. 

Ik vind het ook belangrijk dat elk kind kan doen wat hij of zij wilt.
Het is belangrijk dat de kinderen zich hier vertrouwd en thuis voelen. Daardoor kunnen zij zelf hun eigen keuzes maken in  wat ze wel en niet willen doen. 

Wil je eens een keer komen kijken dan ben je altijd welkom om te zien hoe gezellig het hier is!